Наближава Свети Валентин – поглезете тези, които обичате

ss_101140190Няколко идеи да покажете любовта си на любимите за вас хора

Любовно писмо или стихотворение в антична рамка. Палачинки във формата на сърце. Бисквитки за закуска, сервирани в леглото. Розови листенца, разпръснати по пода (все пак внимавайте – някои от тях оставят петна върху тъкани или килими). Уютен огън в камината и романтични филми. Скрити на най-невероятните места любовни бележници, които любимият “случайно” ще намери на този ден…

И още, и още… Неизчерпаема е човешката фантазия на този ден! Защото няма по-изобретателни креативни хора от влюбените. подаръци за свети валентин

А само след няколко дни е техният ден – Денят на влюбените. Наближава “Свети Валентин” и вие се чудете как точно да изненадате любимия човек, как да го зарадвате, как да си направите взаимно хубаво. Ами вижте:

Като начало не е лошо домакините да си направят една “любовна” кухня. Как ли? С ръкохватки сърца, разбира се. Много е лесно. Просто следвайте стъпките:

Въобще създаването на разни неща под формата на сърце е най-очарователният начин да кажете ненатрапливо, но в същото време ясно: ОБИЧАМ ТЕ! Като тези висящи торбички-сърца, например, в които може да сложете всичко – от тайната любовна бележчица до любимите бонбони на обичания от вас човек. Или пък тези пърхащи в чинията сърца, които ще направят вечерята особено приятна…

И понеже сме на тема “любовна храна”, какво мислите за едни палачинки-сърца – естествено, поднесени в леглото? Тук е моментът да подскажа, че в никакъв случай не бива да забравяте и любимия си домашен любимец. Едно “любовно” кокалче въобще няма да му се отрази зле.

А сега малко романтика… За тази цел най-добра работа ще свършат… писмото в бутилка и свещта, разбира се! подаръци за свети валентин

Е, никой “Свети Валентин” не може да завърши някъде другаде, освен в леглото. Така че постарайте се любовните сърца да “нападнат” и него. Как ли? Ето, вижте:

Та това е – грабвайте ножиците и лепилото и започвайте! Защото всяка любов трябва да се “подхранва” с ония малки нещица, от които на всички ни става хубаво. Особено ако си ги направим сами.
Съвет: Кутия с яки шоколадови бонбони върши работа за всяка ситуация!

За това ние ви предлагаме:

Шоколадови бонбони Кама Сутра – Бонбоните Кама шастра представляват композиция от шоколадови фигурки в поза “Кама сутра” сътворени от бял, млечен и натурален шоколад. Можете да ги комбинирате с еротично бельо, или белезници и романтично да изненадате вашата половинка!

Leave a comment