Идеи за незабравими срещи на Свети Валентин

8d64360f592755a351f999e5d33fd86cСвети Валентин е празникът на влюбените, който се отбелязва дори по нашите географски ширини точно на 14 Февруари.
Свети Валентин не трябва да се подценява и не бива да се обижда с клиширани подаръци и изненади. Без значение дали това и първият ви Ден на влюбените с човека до вас или вече сте заедно от 10 години, 14 февруари е идеалният повод да разклатите сивото ежедневие и да направите жест, който наистина ще предизвика спираща дъха реакция.

1. Перфектната среща
Започнете вечерта с релаксираща вана, която ще настрои любимия ви на романтична вълна. Използвайте ароматни соли за вана, поръсете пяната с листенца от рози и пуснете любима романтична музика. Може да направите изненадата още по-пикантна, ако заведете партньора си до ваната с превръзка за очи. И докато половинката ви е заета с ваната, украсете масата. Приглушете осветлението, поръсете листенца от рози по масата, сипете шампанско, запалете свещите и сервирайте любимите блюда.

След вечерята е време за малка игра. Любимият ви трябва да открие съкровището, но за да го направи, първо трябва да изпълни няколко задачки като например да танцува с вас на любима песен, да ви целуне, както никога досега или да се храните взаимно с ягоди, потопени в шоколад. Измислете различни задачи и ги поставете в красиви пликове за писмо.

И след играта е време за наградата, която, разбира се, ще получи в спалнята. Постелете красиви чаршафи, запалете свещи и се развихрете, както никога досега!

2. 12 дни Свети Валентин
Защо да не отпразнувате любовта си повече от един ден? Половинката ви ще се влюби в идеята за 12 дни Свети Валентин! Всеки ден давайте на половинката си по една картичка, на която е изписана наградата за тази вечер. Можете да използвате следните идеи или да измислите свои:
1. Една страстна нощ у дома
2. Ще ти изпълня 2 фантазии
3. Горещ душ
4. Кои са твоите 4 тайни желания?
5. 5 причини да те обичам
6. 6 спонтанни приключения (във или извън спалнята) подаръци за свети валентин
7. 7 минути в Рая
8. Осем сладкиша
9. 9 ваучера за срещи (които може да използва по всяко време през цялата година)
10. 10-минутен масаж
11. 11 целувки
12. 12 и повече минути насаме с любимия човек

3. “Помниш ли, когато…”
Направете си малка разходка из спомените с любимия с тази невероятна идея! Запишете на малки листчета любимите моменти с половинката си и ги подредете като пътечка, която ще го отведе до тържествена вечеря. Не забравяйте да поставите наоколо ваши снимки и да пуснете песни, които ви носят приятни спомени.

4. Спа център у дома
Всеки обича да бъде глезен, затова защо не прекарате Свети Валентин на романтична среща в спа център… у дома! Пуснете романтична музика, запалете свещи и се отдайте на масаж, ароматерапия, гореща вана или душ и разбира се – огнено преживяване в леглото.

5. Игра със загадки
Това е перфектна романтична игра! Развихрете въображението си и напишете няколко бележки, които да водят партньора ви до следващата загадка. Можете да поставите първата бележка на видно място, а останалите да разпръскате из дома си или извън него. Нека последната улика да води любимия ви до мястото на вашата среща, където да го посрещнете. Включете в бележките ваши спомени и неща, които само двамата знаете и малки шегички, с които се забавлявате. Ако имате талант, може да ги римувате.

6. Пикник на закрито
Макар и времето да не позволява дълъг престой в парка, можете да си спретнете романтичен пикник и у дома! Постелете одеало, декорирайте романтично и сервирайте любима вечеря.

7. Вечеря на околосветско пътешествие
Тази идея е перфектна за по-големи компании. Украсете различни кътчета от жилището, в което ще празнувате, в тематичен декор за държава по избор. Можете да сервирате блюда от тази страна, да слушате местна музика или да се потопите в друг културен феномен. Забавно и интересно преживяване, което със сигурност ще помните дълго! подаръци за свети валентин

8. Пресъздайте първата си среща
Направете този Свети Валентин още по-специален като се потопите в спомени от първата си среща. Отидете на мястото, на което сте се срещнали за първи път, облечете подобни тоалети и говорете на същите теми – със сигурност ще бъде много забавно и за двама ви!

9. Любовта ни е вечна
Покажете на половинката си, че любовта ви е безвременна със специална тематична вечеря. Сервирайте любимото му ястие (или първото ястие, което сте хапвали заедно), декорирайте масата с ваши снимки и играйте забавна игра – в голяма кутия, която ще играе ролята на “машина на времето” поставете свои скорошни снимки, писма, които сте писали един на друг, диск с любимите ви песни, днешен вестник, снимка на дома ви или каквото друго ви хрумне.

095007Забавлявайте се на 14 февруари и не забравяйте, че може да направите празника още по-интересен с този комплект:

Секси комплект Be naughty – И трите части на комплекта са в огнения червен цвят на любовта. Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада. Изживейте горещи, палави и страстни нощи в компанията на нашите аксесоари.

БАНЕР СВ ВАЛЕНТИН

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s